Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Om Garnkæret

 

Garnkæret er lukket

Tusind tak for 14 år med Garnbutik i Give

 


 

Garnkæret er en gammel velkendt butik i Give, den er fuld af tradition

Den åbnede, som Madame, for første gang i 1984 af Elsemarie, som drev forretningen i 21 år.
I 2005 overtog Irene butikken, i 2010 overtog jeg, med håb om mange gode år.

I marts 2013 flyttede butikken til nye større og bedre lokaler i Østergade 2, hvilket giver mulighed for bedre at kunne præsentere vores varersortiment, samtidigt startede vi op med nethandel, som vi håber vil blive godt modtaget.

I Maj 2021 flyttede vi til Torvet 2, i Give, hvor vi har fået en super hyggelig base, hvor der er plads til masser af hyggelige strikkecafeer og andre events.

Jeg vil, som det har været tradition i mange år, fortsætte med at forhandle Garn, vi har et stort udvalg, ca. 80 forskellige kvaliteter, fra de bedste leverandører i norden, vi har et bredt udvalg af tilbehør og andet luksus til kvinder, men jeg vil også tage nogle af mine egne ting med i butikken.
Det vil være mig en stor hjælp, hvis i vil bruge min facebook side, det er sjovt og se hvilke kreative ting der er i gang rundt omkring, jo flere vi er, jo sjovere, så del gerne på facebook og instagram @tusind

Jeg er uddannet Beklædningshåndværker(skrædder), og har altid syet meget, jeg har et stort kendskab til konstruktion, graduering, kvalitet og komposition. Derfor er det altid sjovt at lege med teknikker og farver og gennemskue opskrifterne.

Garnkæret er også en netbutik, og du har nu fået mulighed for at handle 24 timer i døgnet - det er da nemt (Husk altid gratis fragt ved køb over 500,-)
- Men os Kvinder vil jo nok helst ud i den fysiske butik, og se og røre :-) Det er også stadig muligt på Torvet 2 i Give, I er altid velkommen, husk at kun fordi i bruger de fysiske butikker, kan vi bevare dem.

Her kan du kigge ind i min butik og se eksempler på vores udvalg af Garn, tilbehør, Bambus-/ uldundertøj, nattøj og egne unikas Tusind.
I butikken har vi selvfølgelig et væsentligt større udvalg end det man kan se i webshoppen.

Hos os kan du vælge mellem et bredt udvalg af varer, og der er altid mulighed for at finde en lækker gave til din veninde, kone, søster eller andet.
Du kan være sikker på at vores produkter er nøje udvalgt for at sikre både kvalitet og stil, og nu er det også muligt at køber direkte i denne netbutik.

Med Venlig Hilsen

Jette Sønderholm